Használt fűnyíró traktor beszámítás

Használt fűnyíró traktor beszámítás – minden régi és új ügyfelünknek! 


Cégünk vállalja, hogy használt fűnyíró traktorjának értékét, márkától függetlenül (!) beszámítja a nálunk vásárolt új fűnyíró traktor árába, így ezzel a konstrukcióval kényelmesen, gyorsan és kedvező áron korszerűsítheti gépparkját. 


Amennyiben igénybe veszi ezt a lehetőséget, úgy a használt termékének felújítása, értékesítése már nem jelent Önnek plusz energiát, kiadást, hiszen ingyen szállítjuk ki az újat, és egyben szállítjuk el a régi traktort.


A különbözeti vételár kifizetése a helyszínen készpénzben, illetve bankkártyás fizetéssel, vagy átutalással is történhet, - magánszemélyeknek pedig az OTP Áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, így új fűnyíró traktorját előzetes pénzügyi befektetés nélkül is megvásárolhatja! (A használt fűnyíró traktor beszámítási ára jelentheti az Áruhitel önerejét…)


Előzetes műszaki információk, fényképek, illetve a traktor működéséről és a szerkezeti elemekről készített rövid videó megküldése után adunk árajánlatot, amit, ha Ön elfogad, akkor annyival csökkentjük az új fűnyírótraktorja árát, maximáltan az új fűnyíró traktor vételárának 50 %-ig. (Ezt meghaladó mértékű beszámítás egyedi megállapodás alapján történhet.) Feltétel, hogy csak tiszta (különös tekintettel a külső burkolatra, a késház külső- és belső részére), működő, eredeti motorral rendelkező és nem motorhibás, minden szerkezeti elemet tartalmazó (pl. késház, karosszéria elem, stb.) traktort veszünk át.


Kollégánk a helyszíni átadás-átvételnél szemrevételezi a fűnyíró traktort és amennyiben helytállónak találja az Állapotfelmérési Adatlap és fotók, videó(k) alapján elkészült előzetes felmérést, akkor megtörténik az új gép átadása és a használt gép elszállítása. Amennyiben kollégánk a szemrevételezés során meg nem említett vagy fel nem tárt hibát talál, akkor további egyeztetés szükséges a végleges beszámítási összeg megállapításáig és a szerződések megkötéséig.


A használt traktor szakszerű átvizsgálása a móri vagy veszprémi szervízünkben történik, videóval hitelesen dokumentálva, az Adásvételi Szerződés alapján. (A beazonosíthatóság hitelessége egyedi plomba alapján biztosított, amit az adásvétel megkötésekor a helyszínen az Eladó és a Vevő közösen helyeznek el a használt gépen.) Amennyiben rejtett motorhibát vagy szerkezeti hiányosságot állapítunk meg, és ennek anyagköltsége a beszámítási ár 10 %-át meghaladja, úgy a beszámítási ár a javítás/felújítás tényleges anyagköltségével utólagosan csökkentésre kerül. Ennek részletes feltételeit ugyancsak az Adásvételi Szerződés tartalmazza.


Kérdezzen, érdeklődjön! Több évtizedes tapasztalattal állunk rendelkezésére!


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen visszahívást, vagy előzetes értékbecslést!


Teendők


1. Töltse le a szükséges dokumentumokat:

    Állapotfelmérési Adatlap - letöltés

    Adásvételi Szerződés tervezet - letöltés


2. Küldje vissza az alábbi emailcímre:

    hasznalttraktor@parkgep.hu


3. Kollégánk visszajelez Önnek a dokumentumok átnézése után!

    Amennyiben információra van szüksége, kérjük hívja bizalommal az alábbi telefonszámot:
    +36-20-9588321 (Lődi Tamás ügyvezető)


FIGYELEM! Tárgyév december 1-étől következő év március 1-éig történő új gép vásárlás és egyben használt gép beszámítás esetén az új gép bruttó vételárából 5 % extra kedvezményt adunk! (Ezen kedvezmény a bemutatótermi fűnyíró traktorokra nem vonatkozik, lásd a www.parkgep.hu weboldalunkat – „Bemutatótermi fűnyíró traktorok bomba áron, készlet erejéig” - , vagy látogass el bemutató termeink valamelyikébe!) 


„… hogy a fűnyírás gyerekjáték legyen!” 


Lődi Tamás ügyvezető, P.E.L. Kft.